Månedens bilde for desember 2018:

Bildet er sendt inn av Marie Grensbråten Lorvik, og viser Remus-nissefar på tur i snøen.


Månedens bilde for november 2018:

Bildet er sendt inn av Stine M Hauge, og viser hennes flotte Brutus som nyter innekos i november. Stine er eier og marit mersland er oppdretter.


Månedens bilde for oktober 2018:

Bildet er sendt inn av Marit Mersland, og viser hennes vakre lady Mary's Silver Qiara. Marit er selv både eier og oppdretter av katten.


Månedens bilde for september 2018:

Bildet er sendt inn av Kristina Kvernes, og viser hennes vakre Kasper (NO*Stalderkatten's Kasper) i solnedgang.


Månedens bilde for august 2018:

Bildet er sendt inn av Stine M Hauge, og viser hennes vakre Balder (Lady Mary's Silver Quinn) som koser seg i hagen deres.


Månedens bilde for juli 2018:

Bildet er sendt inn av Sigrid K. Gillebo, og viser blomsterjenta Tia (NO*Glassrosens Serratia Marcescens) som nyter dagen ute. Tia er avlshunn hos NO*sommereika.


Månedens bilde for juni 2018:

Bildet er sendt inn av Marie Grensbråten Lorvik, og viser VM-pusen (N)Almighty Remus Lupin, som er klar for sommerenjs mesterskap.


Månedens bilde for mai 2018:

Bildet er sendt inn av Sigrid K Gillebo, og viser NO*Røysliraggen Lola med sine små som snart er utflytningsklare. Kullet er det første hos NO*Sommereika.


Månedens bilde for april 2018:

Bildet er sendt inn av Vera Stavem Lien, og viser (N)Røysliraggen Loke som allerede er en dreven biker. Her er han på en av vårens første mc-turer, varm og trygg i saueskinnet sitt, mens han betrakter de nyklipte sauene..."fryser dere?". Innsender er opppdretter, eier er familien Høygård

Månedens bilde for mars 2018:

Bildet er sendt inn av Hilde Marie Grensbråten og viser (N)Almighty Remus Lupin aka 'nussenesa'. Herlig konsulent og altmuligmann. Innsender er eier/oppdretter sammen med Marie Grensbråten Lorvik.


Månedens bilde for februar 2018:

Bildet er sendt inn av Stine Therese Nekstad Jensen og viser Hellig Birma jentene NO*Nekstad's Chess og NO*Nekstad's Isabell (mor og datter). To utrolig rolige og tillitsfulle puser. Stine er selv både oppdretter og eier av kattene.


Månedens bilde for Januar 2018:

Vinnerbildet er sendt inn av Randi Heggdal og viser Sibirkatten IC NO*Heggdalens Fenris JW sammen med hennes barnebarn Matilde. Innsender er eier. Oppdretter er Elin Heggdal.